zondag 19 mei 2013

Pluk en Pien

Pluk hing daar maar een beetje alleen het keukenkastje op te fleuren. Dus haakte ik Pien erbij en een beetje bos.En kijk nou wat voor geweldigs zag op de blog van Willewopsie: een gehaakt bruidsboeket. Wat prachtig! Het is dat ik zelf echt heel erg van echte bloemen houd, maar dit is zó kunstig gemaakt. Anders zag ik mezelf in september nog wel met een gehaakt boeketje naar het altaar lopen. Misschien kan ik een paar bloemen uit mijn boeket na-haken als herinnering?Ik zag dat ik nu een klein groepje volgsters heb, welkom! Super dat jullie me willen volgen. De afgelopen dagen lag het internet plat, er was simelweg geen signaal van onze provider. Door de week sta ik nu vroeg op (om zes uur) om mijn internetdingen te doen nog voordat ik ga werken. ´s Middags lijkt het drukker op het net en dan is de snelheid erg laag, waardoor ik niks gedaan krijg en vervolgens gefrusteerd raak.  Dat soort kleine dingen, zoals een vlotte internetverbinding, zijn hier soms net wat bewerkelijker. Maar ach, minder internet is meer tijd om te haken!

4 opmerkingen:

 1. Pluk en Pien zien er erg gezellig uit daar hangend aan een mooie tak. Ik vind je haaksels erg mooi en leuk, had vroeger nooit gedacht dat je zo creatief zou worden. Het bruidsboeket in inderdaad erg mooi. Liefs Ma.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief van je dat je m'n bruidsboeket op je blog plaatst, zie het als een groot compliment;) Ik ga jou ook volgen:)
  groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi, die uiltjes ;-) Leuk dat je kwam linken op ikblogjijblogt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pluk e Pien zien er supermooi uit!

  Groetjes van Poekie :)

  BeantwoordenVerwijderen