zondag 12 mei 2013

Birthday girl

Dit weekend was ik jarig. En dus...

maakte ik heerlijke mojito´s bij mij thuis, volgens Cubaans recept.

Zo mooi als op dit plaatje waren ze niet, lekker zeker wél!Kreeg ik nog wat lekkers voor mijn drankkast cadeau,


at ik een klein taartje met passievrucht smaak, hmmmm kreeg ik een zelfgemaakte kaart van mijn personeel en allerlei lieve kleinigheidjes,


kocht ik deze prachtige bos rozen voor mezelf, ging ik lekker uit eten met vriendlief waarna we uiteindelijk aan de bar van onze stamkroeg belandden waar ik heerlijke roseetjes kreeg toegeschoven.

Ook haakte ik natuurlijk nog iets kleinsnamelijk dit vrolijke bloemetje en haakte ik het potje om. Tot hilariteit van mijn verjaardagsgasten, die nu allemaal een gehaakte bloem cadeau willen! Het patroon vond ik hier. Ik heb de gezichtjes weggelaten en in plaats daarvan een extra rand bloemblaadjes gemaakt.

Ik gaf mezelf twee manden cadeau om mijn wolvoorraad eindelijk te ordenen en natuurlijk kon ik het niet laten wat extra bolletjes mee te nemen.

Ook besloot ik tot een nieuw project, aangezien er nog een paar kussens zijn die wel wat kleur kunnen gebruiken! Het haken van een kussenhoes blijkt voor mij het ideale project omdat het niet zo groot is als een deken, maar je wel lekker door kunt haken. Ook is het een mooie manier om nieuwe dingen uit te proberen, zoals in dit geval de ripple stitch.


Nu een drukke week voor de boeg, mijn collega is de komende maand heerlijk op vakantie naar de bestemming aller vakantiebestemmingen: Nederland! Ik hoop dat ze een maandje gaat relaxen en genieten omringd door vrienden en familie en natuurlijk dat ze een zakje drop voor me meeneemt :-)

Goede week!

2 opmerkingen:

 1. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Wat heb je toffe cadeautjes gekregen.
  Je omhaakte potje ziet er best gezellig uit!
  Ik volg je blog nu ook via Bloglovin.
  Lieve groejtes, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag

  BeantwoordenVerwijderen