woensdag 18 december 2013

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

En zo vloog ook het laatste stukje van 2014 o zo snel voorbij. Het was een bewogen jaar, met als hoogtepunt onze bruiloft en veel familiebezoek.Professioneel gezien hoop ik op een beter jaar in 2014. We openden een kleine shop op het lokale vliegveld, maar besloten op de valreep van het jaar de deuren van onze centrale lunchroom dicht te doen; te veel werk en tijd voor te weinig inkomen. Maar aan de andere kant, zo beginnen we 2014 met een schone lei en dat voelt goed! Open voor nieuwe kansen en nog meer tijd om mooie dingen te maken.

Qua haken kan ik zeggen dat ik mezelf heb overtroffen. Het was namelijk het eerste jaar dat ik kon haken! Ik verbaasde mezelf af en toe door wat er van mijn haaknaald kwam, beetje bij beetje kan ik steeds meer en steeds mooiere dingen maken. Ik ben van plan dit jaar lekker verder te gaan.

Dan nu, TATATADAAAAA: mijn granny square deken. Eigenlijk is hij al eventjes af, maar door de feestdagen heb ik maar weinig achter de computer gezeten. Dus bij deze alsnog: Tadaaaaa!De deken is 1.05m bij 1.40m. Precies mooi voor een bankdekentje. Ik heb er allerlei willekeurige (rest) kleurtjes in gemikt en stiekem ook af en toe wat bij gekocht. Het deel met de sqaures was eigenlijk al een tijdje af, maar ik bleef steken op de rand. Na grondig onderzoek kwam ik uit de grannyrand van Lucy van de Attic en daar ben ik heel tevreden mee!

Natuurlijk doe ik zoals zoveel haaksters mee aan de Crochet Along 2014. Mijn kleurtjes heb ik binnen en ik ga binnenkort beginnen met de eerste toeren. Daarover in latere posts meer.

En beter laat dan nooit: voor iedereen nog een heel goed, gezellig, gezond en creatief 2014!
(met nog een paar kleine goede voornemens)

5 opmerkingen:

 1. Jij ook nog de beste wensen. En je deken is mooi geworden, leuke kleurtjes. Ik moest er wel om lachen dat je zei dat je stiekem wat had bijgekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik las over je blog bij 'ooknuendan' en ik ga je volgen, gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super dat je me ook komt volgen Christel, ik ben ook gauw gaan spieken op jouw blog!

   Verwijderen
 3. Awww...wat een awesome blog heb je! Groetjes vanuit Nederland! ^-^

  BeantwoordenVerwijderen