dinsdag 14 januari 2014

Crochet along


Bedankt OokNuEnDan voor de aandacht voor mijn weblog. Stond ik zomaar bij haar in de schijnwerpers, superleuk!

Jaja ja, natúúrlijk doe ik ook mee aan de crochet along 2014. Sterker nog: ik was al lid van de facebookgroep voordat er ooit sprake was van de CAL.

Alle commentaren, opmerkingen en vragen laat ik een beetje aan me voorbij gaan en doe haak op mijn gemak een beetje mee. Ik doe wél mee op het tempo van de groep, namelijk een paar toeren per week. Dat is nou juist het aspect wat ik zo leuk vind: met een kleine (haak) inspanning per week, toch een groot resultaat aan het einde. Zo word ik er niet beu van en heb ik tijd genoeg om er leuke dingen naast te doen. 

Ik koos er voor om een sprei te maken op het formaat van ons bed en in vijf kleuren. De eerste twee weken zitten er op en het is prima te doen. Ik zal af en toe updaten over de vorderingen en check natuurlijk ook de voortgang van anderen. Ik sloeg flink wol in om niet net op het laatste te weinig te hebben van een bepaalde kleur. Heb de pakken wol stiekem naar binnen gesmokkeld, om commentaar van man te voorkomen: ´nóg meer wol?!´ 

2 opmerkingen:

  1. wowwww wat een heerlijke kleuren maaike enne je gaat al goed :-)
    ben reuze benieuwd hoe de jouwe gaat worden x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kleuren heb je gebruikt. Wel lachen hoor, dat je zegt dat je het garen mee naar binnen moest smokkelen. En geen dank voor het feit dat je in het zonnetje stond. Ik vind het leuk om te doen.

    BeantwoordenVerwijderen