zaterdag 27 april 2013

Flower Power - 3

De laatste bloemen van Valerie!

Deze week hadden we de vrolijke bloem, die bij mij helaas niet zo goed gelukt is. De dubbele bloem die een stuk beter van mijn haaknaald af kwam, maar alsnog niet zoals op het plaatje :-) De crysant heb ik stiekem overgeslagen want die leek me te veel op de gerbera.

Maar toen kwam de roos en sprong ik een gat in de lucht achter mijn computer, want ik wilde zo graag een roos leren! Op de valreep, als bloemetje nummer tien. De roos was minder lastig te maken dan ik dacht en ik ben helemaal tevreden over het resultaat.Jammer dat de Flower Power afgelopen is. Het was erg leuk om aan mee te doen en zo wat patroontjes in de vingers te krijgen. Het was heel goed te doen voor een beginnende haakster als ik en ik weet zeker dat ze nog vaak van pas gaan komen, ik heb alles geprint. Bedankt Valerie!

3 opmerkingen:

 1. Hallo

  pas je reactie gelezen op het gehaakte kussen. Dit is in elkaar gehaakt, je kan ook met knopen werken maar dan zou ik toch 3 of 4 knopen verdelen over de hele kant zo trekt je kussen niet scheef

  succes ermee

  Groetjes
  Diane
  www.creadiva.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Diane, dankjewel voor het antwoord! Ik ga het proberen met knopen, maar als het er niet mooi uitziet zal ik het toch gewoon dichthaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie verzameling van fleurige bloemetjes.
  Ik vond het fijn dat je mee haakte.
  Je hebt er nog een volgster bij.
  Ik wens je ook nog een fijn weekend,
  liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen