maandag 22 april 2013

Flower Power - 2

Daar ben ik weer met het tweede setje bloemen van Valerie. Deze keer de Helleborus, de Anjer en de Dahlia. De Anjer was een beetje afzien met al die lossen haken, maar het resultaat is mooi geworden. De favoriet van deze drie is de Helleborus, ik vind de groene blaadjes zo leuk!

Nu ik toch met bloemen bezig was, probeerde ik ook dit patroontje van Ellebel uit met wat andere kleurtjes wol. Helaas zijn de kleuren op de foto niet zo goed te zien, maar het doet tropisch aan met felroze en turqooize. Ik vond dit een erg leuk bloemetje, zowel om te maken als om te zien, omdat er vier kleuren wol in gebruikt kunnen worden. Voor de oplettende lezer; met het eerste exemplaar kwam ik uit op vijf blaadjes in plaats van zes, maar ach, ook die is best ok en toen had ik het goed door voor de volgende.


Een productief haakweekend, want verder haakte ik nog een potje om en begon ik met wat extra granny squares. Dat wordt mijn doel voor deze week: mijn eerste kussenhoes haken!


3 opmerkingen:

 1. De bloemetjes worden heel erg leuk zo bij elkaar! Staat gezellig!

  Bedankt ook voor je reacties bij mij op mijn blog!

  Liefs, Vera

  P.S. Ik mis het 'Neem deel aan deze site' blokje bij jou op je blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jouw bloemen zijn leuk, vrolijke boel zo bij elkaar
  succes met je kussenhoes

  tine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Vera, dank je voor de tip! zoals je aan mijn blog kunt zien ben ik nog vrij nieuw. Als het goed is, staat hij er nu bij.

  BeantwoordenVerwijderen