vrijdag 6 juni 2014

Instagrammies

Wat nieuwe ontwikkelingen betreft loop ik nooit voorop. Ook deze keer kom ik weer lekker als laatste, maar om er maar een een Nederlandse klassieker in te gooien: beter laat dan nooit. Ik heb me eindelijk bij de grote groep Instagrammers gevoegd.

Met een mooi filtertje zien foto's er mooier/sjieker/gezelliger uit en ik kan ze meteen delen. Hier een overzichtje van mijn korte Instagramcarriere:Weet je de bol rode bol uit mijn vorige blog nog? Dit is het resultaat: een vuurrode South Bay sjaal. Eigenlijk was ik op zoek naar een ander model aangezien deze nou niet de originaliteitsprijs wint, zo vaak zie ik dit model voorbij komen. Maar laat ik eens niet eigenwijs zijn, want als iets zo populair is, zal dat voor een reden zijn. En ja: het haakte lekker weg en ik ben niet ontevreden over het eindresultaat. Om er toch nog een beetje een eigen draai aan te geven, heb ik er een bloemenrand aan gehaakt. Eerst als work in process en dan het eindresultaat!

Verder nog wat random instagrammies, die voor zichzelf spreken.

 Ja, we hebben ├ęcht van het varken gegeten (en het was lekkerrrr). En kijk nou in wat voor mooie stad ik woon!Wil je me volgen?  Check dan www.instagram.com/maaikesucre

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige sjaal. De kleuren passen zo goed bij jouw woonomgeving. Jouw poes is net zo nieuwsgierig als die van mij.
  Zo aan de laatste foto te zien is de poes echt fotogeniek. Mooi beestje.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful shawl and lovely cat!
  Hope you have a wonderful weekend!
  Hugs from Portugal,
  Ana Love Craft
  www.lovecraft2012.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie shawl!!! En wat een mooie foto's! Ik ga je op Instagram volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen