dinsdag 16 juli 2013

Wolwinkeltje

Hoe ziet de winkel eruit waar jij je wol koopt? Ik ben zo gelukkig om er een paar om de hoek te hebben en dat ziet er ongeveer zo uit:
Zo verleidelijk al die kleuren om de hoek!

Where do you buy your yarn? I am lucky enough to have some small stores just around the corner. It looks like this. Just too tempting!


Het aftellen is nu echt begonnen, over negen weken trouwen we!

                                 The countdown started, we are getting married in nine weeks!


Foto van Made by Mriek

dinsdag 9 juli 2013

Lekker weg in eigen land

Het afgelopen weekend zijn we lekker een paar daagjes weg geweest in eigen land. Bolivia dus! We lieten Sucre achter ons voor een dag en een nacht La Paz. Daar moest ik wat papierwerk regelen, dat is als buitenlander altijd feest, maar we maakten er meteen een leuke dag van. Met sushi voor lunch en een zeer geslaagde shopsessie. Het pak voor de bruidegom en de schoenen voor de bruid zijn binnen. Check!

De volgende dag pakten we de taxi naar de Yungas, een lager gelegen tropisch gebied. Volgens onze weersvoorspelling zou er hetzelfde klimaat zijn als in La Paz, dat op 3700 meter ligt en dus altijd vrij fris is en vooral nu het winter is. Maar toen we door de laaghangende bewolking en bijbehorende regenbui waren, konden we de kleren uitpellen en stapten we uit onder de brandende zon.

Dat bleef het hele weekend zo, terwijl we konden genieten van de zwembaden, de sauna, hangmatten, veel groen en natuur en een beetje bijslapen.


Natuurlijk ging er ook een haakwerkje mee, maar op een of andere manier krijg ik die giraffe maar niet af!


dinsdag 2 juli 2013

Showtime

Natuurlijk moest ik experimenteren met mijn nieuwe telefoon. Nu snap ik eindelijk hoe iedereen die leuke fotocollage´s maakt en heb ik er ook een applicatie voor. Even showen dus!

Offcourse I had to try out my new phone. Finally I understand how everyone gets these fun photocollages so now I also have an application. I needed to show that off!


Deze week is een goede vriendin jarig. Ze is een groot fan van onze koekjes in Flavour en dus doen haar zelfgebakken koekjes cadeau én een potje met de ingredienten en het recept. Ze hoeft er zelf alleen boter en een ei aan toe te voegen en krijgt zo ons geheime recept in handen.

This week we celebrate a good friends birthday. She is a big fan from our cookies in Flavour so we give her home made cookies and also a jar with the ingredients and the recipe. She only needs to add some butter and an egg and gets our secret recipe.



Ook naaide ik er nog een tasje voor haar bij met een typisch Boliviaans motiefje. Het nadeel van een mooie stad als Sucre, is dat veel mensen hier tijdelijk wonen en ik dus regelmatig afscheid moet nemen. Ook voor deze vriendin zit na anderhalf jaar haar tijd er hier op en dus leek een boodschappentasje als deze een mooie herinnering.

I also sew a tote bag with a typical Bolivian design. The disadvantage of living in a city like Sucre is that many people only live here temporary, so I have to say goodbye quite often. For this friend her time in Sucre is coming to an end after a year and a half so I thought this bag would make a nice memory.




Natuurlijk heb ik mijn zeshoeken niet links laten liggen en heb ik er netjes weer (meer dan) One a Day gehaakt. Nu heb ik 66 hexagons. Zou ik al op de helft zijn?

Offcourse I have not forgotten my hexagons and I made at least One a Day. I now have 66 hexagons. Would I be halfway?


De komende dagen gaan vriend en ik er tussen uit naar een andere stad, deels om dingen te regelen maar ook om lekker te relaxen. Tot na het weekend!

The Boyfriend and I are going away for a long weekend to arrange some stuff but also to relax. See you after the weekend!